De Corona crisis heeft ook een dikke streep gezet door alle leuke optredens die wij hadden staan. Geen hossende, in oranje gehulde, meezingende mensen voor onze neus. Niet gezellig repeteren (ja, dat doen we ook ;-)) want we zijn met vijf. Geen hommage aan de jubilaris tijdens een verjaardagsfeest. Jammer, jammer, jammer. Hoe het er in de toekomst allemaal uit gaat zien is ongewis want de Slechte Band gedijt het beste bij een vette kleffe mensenmassa… Drie oktober op anderhalve meter afstand. We gaan het zien….

Maar we hebben niet helemaal stilgezeten. In het diepste geheim hebben we een nummer opgenomen. Een gezellig liedje dat iedereen uitnodigt om weer plezier te maken. Ook al kan dat niet in praktijk dan alleen maar in je fantasie! We zijn aan het af-mixen en gaan binnenkort opnames maken voor de bijbehorende clip. Hou deze website, je mailbox, Instagram en Facebook in de gaten voor de datum en het tijdstip van de première.

Naast de optredens van de Slechte Band staat alle live-muziek onder druk. Daarom jullie warme aandacht voor initiatief . Liefde voor muziek en ga naar liefdevoormuziek.nu en teken de petitie.