De Slechte Band boeken

De Slechte Band is altijd in voor nieuwe gigs…

De vijf heren van de Slechte Band uit Leiden zijn de vertolkers van het slechtere Nederlandse lied. Met een ongeremd vrijwel nooit toonvast enthousiasme brengen zij een combinatie van tientallen lekkere vooral Nederlandstalige meezingers met een vette knipoog, een paar eigen nummertjes en hier en daar een anderstalig liedje. De band bestaat uit Frank (1e stem en mondharmonica) die jongen met die bril), Ruud (1e en 2e stem en mondharmonica), Onno (gitaar en achtergrondzang), Joost (snaredrum en achtergrondzang) en Corné (bas). Voor de band is elk optreden een feestje en voor het publiek ook. In 2011 waren wij winnaar van het pretentieuze Straatmuzikantenconcours De Gouden Pet in Leiden. Bekijk ook eens een clipje van ons optreden tijdens ‘Elastiek’ in Hilvarenbeek in 2013. In 2015  wonnen wij DAT-Straatmuzikantenconcours in Alpen aan den Rijn en verkochten de Leidse Schouwburg uit met ons avondvullende programma ‘Groeten uit Leiden’. Bekijk ons filmpje van de hossende menigte bij café l’Espérance tijdens Leidens Ontzet 2016.

Meer info op www.slechteband.nl
Nog even wat meer weetjes en redenen om ons te boeken:
  • Wij hebben letterlijk oogverblindende pakken
  • Het publiek kan uitstekend meezingen met de Slechte Band met onze gratis meezingbundel in de hand kan het publiek nog beter meezingen met de Slechte Band.
  • Wij kosten relatief gezien weinig.
  • Op youtube werken wij aan een reeks leuke clipjes van onze liedjes.
  • De Slechte Band speelt alleen maar gezellige, leuke nummers.
  • De Slechte Band heeft een trouwe schare fans die ongetwijfeld mee op tournee gaat.
  • De Slechte Band neemt zijn eigen licht- en geluidsset en geluidsman mee (tot circa 200 personen).
  • De Slechte Band heeft geen absurde eisen, hooguit een paar glaasjes water en/of bier.
  • Het maakt De Slechte Band niet uit waar ze spelen of we nou op het hoofd- of bij-podium, op straat of in een klein kroegje staan.

… en we zijn aardig in de omgang en hebben er altijd zin in!

Wij zijn te bereiken op 06-10399488 of info@slechteband.nl voor meer informatie of de toezending van een demo-CD of kijk op www.slechteband.nl.

U kunt bij ons kiezen uit twee varianten

1 x 50 minuten Grootste hits!

50 minuten lang lekkere meezingers en dansnummers. Vooral geschikt voor festivals met meerdere optredens of een leuke opwarming of afsluiting voor een feest.

2 x 50 minuten Opwarmen en daarna knallen!

Twee spetterende sets van zo’n 50 minuten met daartussen een pauze van 20 minuten. De eerste set is een potpourri van gezellige Slechte Band klassiekers en de tweede set een dolle aaneenschakeling van lekkere feestnummers.