Kom naar de Benefriet 2017 op zondag 26 maart 2017

Kom naar de Benefriet 2017 op zondag 26 maart 2017

Kom naar de Benefriet 2017 op zondag 26 maart 2017

Er staat een nieuw vertrouwd Slechte Band evenement op u te wachten. Zondag 26 maart houden we een Benefriet avond in het ECC (naast Holiday Inn) in Leiden. Vorige keer was het een doorslaand succes om patat te eten voor een goed doel. Wij vonden het tijd om dit vergeten concept nieuw leven in te blazen. Deze keer zamelen we geld in voor Stichting gehandicapten kinderen Kwale.

Vier-gangen-friet-menu

U gaat deze avond genieten van een prima verzorgd 4 gangen-friet-diner. Bestaande uit een voorgerecht, een hoofdgerecht (friet met snack), een nagerecht en een kopje koffie of thee toe. Natuurlijk zal de Slechte Band deze avond voorzien van louter muzikale hoogtepunten. We zullen onze bekende nummers spelen. Met onze meezingboekjes in uw hand zal het een muzikaalspektakel worden.

Bingo en veling

Er zal een Bingo en een Veiling zijn met unieke Slechte Band items en vele prijzen van onze genereuze sponsors. Er wordt zelfs een heel optreden van uw Muzikale Helden geveild. Neem dus een lekker gevulde beurs mee op 26 maart.

Elke bezoeker ontvangt één Bingo-kaart!

Het goed gevulde prijzenpakket voor bingo en veiling tijdens de Benefriet 2017:

Alvast hartelijk dank aan onze sponsors voor het beschikbaar stellen voor de prijzen voor de bingo en veiling.

Dank aan onze sponsors:

Koop hieronder kaartjes voor de Benefriet 2017:

De kaarten kosten €25,– per stuk. Wilt u met een groep reserveren, dan raden wij aan om in één bestelling uw kaarten te bestellen. Dan garanderen wij u dat u als  groep bij elkaar zit. Voor kinderen t/m 14 jaar is er een speciale kinderkaart van € 15,– per stuk.

VIP-kaarten
Vip kaarten kosten €50,00. U krijgt dan een tafel met uitstekend zicht op uw muzikale helden. En natuurlijk zullen er voor u extra culinaire verrassingen klaar staan.

[product_category per_page="12" orderby="menu_order" columns="0" order="ASC"]

Het goede doel: Stichting gehandicapte kinderen Kwale

 

De Stichting gehandicapte kinderen Kwale is een kleine stichting die van uit Nederland kleinschalige projecten ondersteunt. Het doel van de stichting is om accommodaties te realiseren voor gehandicapte kinderen in Kenia. Daarnaast stimuleert de stichting een passend onderwijsaanbod. Kwale is de provincie waar de stichting zijn projecten steunt.

Onno, onze gitarist, is met stichting Kwale op reis geweest en heeft projecten bezocht. Tijdens zijn reis heeft hij samen met collega’s (oa van de Hoge School Leiden) een programma samengesteld voor twee stagiaires die naar drie projecten gaan komend half jaar.

De Stichting is van plan om een slaapzaal op te knappen op een school voor special needs in Milalani. Het geld wat we ophalen tijdens onze Meezing-Benefriet avond, gaat hier naar toe.

Even terugkijken, Benefriet 2003!

Het was in 2003 dat de Slechte Band de ‘Benefriet’ organiseerde waarbij geld werd ingezameld voor een goed doel. Nu 14 jaar organiseert de Slechte Band wederom een Benefriet voor een project in Kenia

Stukje in het Leidsch Dagblad in 2003 over de Benefriet. Klik hier om naar het artikel te gaan
Vaardigheden

Gepubliceerd op

januari 19, 2017

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.