De Slechte Band Crowd-stunt concert

 Voor we met onze ogen konden knipperen was ons jubileumconcert op 30 november 2024 in Scheltema uitverkocht. Super leuk! Daarom voor iedereen die geen kaartje heeft kunnen bemachtigen en iedereen die nog een keertje wil komen trekken wij de stoute grote schoenen aan en nodigen iedereen uit voor ons volgende project: een concert in de Stadsgehoorzaal! Een schitterende show met de Slechte Band als host en vele andere artiesten!

Jullie begrijpen dat het boeken van zo’n grote zaal financiële risico’s met zich meebrengt die wij ons als klein Leids bandje niet kunnen veroorloven. Maar wij gaan de uitdaging aan om van nu tot 30 november 2024 zoveel kaarten te verkopen om in ieder geval break-even te draaien. Als dat het geval is gaan we een datum prikken.

Lukt het project niet dan krijgt iedereen die kaarten heeft gekocht zonder gemor zijn geld terug en blijft het een mooie droom… 

Maar wij hebben er alle vertrouwen in. Koop dus kaarten voor dit speciale concert! Ben je eigenaar van een bedrijf en draag je De Slechte Band een warm hart toe dan kun je sponsor worden! 

Sponsoring De Slechte Band Crowd-stunt concert

Als sponsor van de Slechte Band Crowd-stunt concert maak je de droom van de band mogelijk, realiseer je eens stukje naamsbekendheid en beleef je zelf met je personeel een heerlijke avond.