Ik wil de De Slechte Band boeken

Wil je de Slechte Band boeken? Vul dan het onderstaande formulier in en verzend het. We laten het zo snel mogelijk weten of beschikbaar en wat de kosten zijn. Bij een optreden van de Slechte Band kun je kiezen uit de onderste twee varianten. Maar als je verzoeknummers hebt kun je die natuurlijk altijd doorgeven.

 

1 x 50 minuten Grootste hits!

50 minuten lang lekkere meezingers en dansnummers. Vooral geschikt voor festivals met meerdere optredens of een leuke opwarming of afsluiting voor een feest.

2 x 50 minuten Opwarmen en daarna knallen!

Twee spetterende sets van zo’n 50 minuten met daartussen een pauze van 20 minuten. De eerste set is een potpourri van gezellige Slechte Band klassiekers en de tweede set een dolle aaneenschakeling van lekkere feestnummers.

3 x 50 minuten Opwarmen en daarna knallen!

Een avond of middagvullend programma met 3 sets van zo’n 50 minuten met daartussen een pauze van 20 minuten. De eerste set is een potpourri van gezellige Slechte Band klassiekers en de tweede set een dolle aaneenschakeling van lekkere muziek en de derde set een ritst feestnummers om het publiek in opperste extase te brengen.