Op 1 maart 2015 is de Leidse Schouwburg het toneel voor de jubileumvoorstelling van de Slechte Band uit Leiden.  Bekende Leidse acts als Maximum Overdrive, Barry Badpak, de Franciscus Band Leiden en Leidse prominenten zoals Peter Labruyére, Joost Bleijie, Tjeerd Scheffer en Chris Verplancke zullen allen een bijdrage leveren aan dit muzikale verjaardagsfeestje.

 Het is geen toeval dat de Leidse Schouwburg is gekozen als locatie. Iets minder dan 16 jaar geleden stond de Slechte Band daar als één van de finalisten tijdens de finale van het Leids Festival van het Levenslied. Tijdens deze jubileumvoorstelling blikt de band terug op meer dan 15 jaar muziek maken. Op een luchtige manier passeren de herkomst van de naam van de band, Leids Festival van het Levenslied, Straatmuzikantenconcours de Gouden Pet, de Leidse Waterdagen, Leidens Ontzet, de Leiden Marathon de revue. Een muzikale tijdreis waarbij de band wordt versterkt door muzikanten die links- of rechtsom hun steentje hebben bijgedragen aan de ‘glansrijke’ loopbaan van de band. De Slechte Band krijgt versterking van bekende Leidse acts zoals Maximum Overdrive, Barry Badpak, de Franciscus Band Leiden en Leidse prominenten zoals Peter Labruyére, Joost Bleijie, Tjeerd Scheffer en Chris Verplancke die het verjaarsfeestje met een mix van muziek en cabaret tot grote hoogte zullen opstuwen.

Kaarten à € 25 p.p. voor ‘Groeten uit Leiden…’ zijn te bestellen via www.activiteiten-leiden.nl. Het wordt een onvergetelijke Leidse avond waarbij het publiek naar hartenlust kan lachen en meezingen.

Tip: als je een Leidse Pas hebt krijg je korting!