Op zaterdagavond 7 november 2015 presenteert de Slechte Band haar nieuwe live-CD tijdens het optreden in café Van Hout. De CD werd onlangs opgenomen in café de Keyzer en bevat vijf gezellige liedjes over het bruisende onderwerp: BIER!. Voor de vaste schare fans is het bijna vanzelfsprekend dat de CD opent met de Slechte Band klassieker ‘Bier in de trein’. De Slechte Band vond het tijd om na 15 jaar ook eens een optreden in het café vast te leggen. Vandaar deze CD!

De live-CD werd mede mogelijk gemaakt door Bierwandeling.nl, de organisatie van de Bokkenwandeling en de Lentebierwandeling en het nieuwe Winterbierfestival Leiden. Daarom wordt de eerste CD overhandigd aan Bas Koster één van de drijvende krachten achter de Bierwandeling.nl. De CD is voor € 2,50 te koop tijdens de optredens van de Slechte Band, de prijs van een glas bier!

Het optreden in Van Hout is op 7 november 2015 en begint om 21.00 uur. De officiële overhandiging van de eerste CD vindt plaats na het eerste nummer van de eerste set!