Wij zijn druk bezig met de indeling van de zaal. Wij doen onze uiterste best om aan alle wensen tegemoet te komen. Dat gaat vrijwel in alle gevallen lukken. Vandaag sturen wij een mail uit met alle benodigde informatie over aanvangstijden en parkeren etc.

Bezoekersinformatie

Als u kaartjes heeft bemachtigd voor het concert van de Slechte Band op 1 maart 2015 in de Leidse Schouwburg vinden wij dat erg leuk. Bekende Leidse acts als Maximum Overdrive, Barry Badpak, de Franciscus Band Leiden en Leidse prominenten zoals Peter Labruyére, Joost Bleijie, Tjeerd Scheffer en Chris Verplancke zullen allen een bijdrage leveren aan dit muzikale verjaardagsfeestje. In deze mail alvast wat praktische informatie over de voorstelling.

Tijden

De deur gaat open om 19.30 uur. De voorstelling start om 20.15 en duurt naar verwachting tot 23.00 uur (dit is langer dan wij in eerste instantie hadden beoogd maar daar zit ook een pauze in. Na het concert is er nog een nazit in de Leidse Schouwburg tot 0.00 uur.

Placering en toegang

De mail dien je uit te printen en dient als toegangsbewijs. Hierop staan ook de plaatsen in de Leidse Schouwburg vermeldt.

Drankjes en pauze

De voorstelling heeft een pauze en dan is het tijd voor een drankje. Vanwege de doorloop is het niet handig dat iedereen zijn drankjes zelf gaat afrekenen. Daarom zet het barpersoneel van de Schouwburg wijn en fris klaar in de gangen en de foyer (bier via de bar). De rekening krijgen wij centraal door. Wij stellen het zeer op prijs indien je een bijdrage voor de drankjes in de daarvoor bestemde herkenbare ‘fooienpotjes’ zou willen doneren. De drankjes tijdens de nazit kun je wel direct aan de bar afrekenen.

Jubileumshirt

Voor de gelegenheid brengen wij ook een jubileumshirt in dezelfde kekke kleuren als de biezen van de bandleden met daarop het logo van de Slechte Band voorzien van ‘Sinds 1999’ in de kleuren groen, blauw, rood, roze, paars of zwart, maat (M-L-XL). Het shirt kost een tientje en is te koop op de avond zelf.

Parkeren (gewijzigd)

Voor parkeren kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden: Stadsparkeerplan aan de Haagweg (071-5120071). Vanaf dit parkeerterrein word je met een busje naar de schouwburg gebracht en ook weer opgehaald. Je kunt NIET ook in de garage van Dirk aan de Langegracht parkeren, deze gaat namelijk in tegenstelling tot eerdere berichtgeving om 20.30 uur dicht.

Meer kaarten bestellen?

De Leidse Schouwburg is zo goed als uitverkocht. Wij hebben alleen nog 2e en 3e rangsplaatsen te koop voor de spotprijs van € 10! De kortingscodes zijn zoals je begrijpt niet meer van toepassing.

Vragen?

Stuur een mail naar info@slechteband.nl.

Indeling Leidse Schouwburg

Wij hebben onze uiterste best gedaan om iedereen in te delen bij bekenden en te voldoen aan de wensen. Soms is dat niet helemaal gelukt.