De Slechte Band viert dit jaar haar 25 jarig bestaan. Na de Zilveren Nieuwjaarsreceptie in een uitpuilend café de Keyzer volgden drukke optredens tijdens Koningsdag op de Lammermarkt en op Bevrijdingsdag in de Doezastraat. Dit alles als opwarmer voor het jubileumconcert op 30 november in Scheltema.

Jubileumconcert Scheltema uitverkocht

Maar voor de leden van de Slechte Band met haar ogen konden knipperen was het jubileumconcert op 30 november 2024 in Scheltema uitverkocht. Daarom trekt de Slechte Band de stoute grote schoenen aan en nodigt iedereen uit voor een nieuw project: een concert in de Stadsgehoorzaal!

Concert in Stadsgehoorzaal via crowd-fund concept

Het extra concert in de Stadsgehoorzaal zal zijn weerga niet kennen en wordt een schitterende show met de Slechte Band als host en vele andere lokale artiesten! Het risico van een dergelijke productie is hoog en voor de Slechte Band eigenlijk niet op te brengen. Daarom gaat de band dit project aanvliegen via het crowd-fund concept. Bij de verkoop van minimaal de helft (circa 500) van de beschikbare kaarten gaat de band de Stadsgehoorzaal boeken. De datum van het Crowd-stunt concert is dus nog niet bekend. Planning begin 2025! Als het niet doorgaat krijgt iedereen zonder morren zijn geld terug.

Kaartverkoop online geopend – sponsors welkom

De verkoop van de kaarten is vanaf vandaag geopend via www.slechteband.nl/crowd-stunt-concert/ en de kaarten kosten € 24 per stuk. Daarvoor krijgt de bezoeker een verrassend avondvullend programma. Naast alle particuliere kaartkopers zijn er ook mogelijkheden voor regionale bedrijfsleven om sponsor te worden van het Crowd-stunt-concert.