logoslechteband2

MEEZINGBOEKJE

Werkwijze Meezingboekje op mobiel: Kies een liedje uit de lijst. Scroll voor het volgende liedje naar beneden en kies het volgende liedje uit de lijst. De lijst is op alfabetische volgorde van de eerste letter van het nummer.

Dos cervezas – Tom Waes

Soms denk ik nog terugaan een tijd die ik nooit vergeet.Ik was in Spanje’t was ontzettend heet.De taal die sprak ik niethet ging me veel te snel.Maar het Spaans voor twee biertjesdat ken ik wel.

Dos cervezas por favor!Dos cervezas por favor!Dos cervezas por favor!Elke Spanjaard heeft een snorDos cervezas por favor!

Ik was op reis in Malaga,Benidorm of Marbella.Het was er warm, oh zo warm.Ik zag haar zitten in een barik was helemaal in de war.En ik wist,nee die laat ik nooit meer gaan.Ik vroeg: wat is jou naam?Maar zij, zij kon me niet verstaan.Ik zei: me Ilamo Tom en zij: me Ilamo Conchita.

Dos cervezas por favor!Dos cervezas por favor!Dos cervezas por favor!Elke Spanjaard heeft een snorDos cervezas por favor!

Ik liep dronken op het strandmet een biertje in mijn handen mijn Conchita, ja mijn Conchita.Haarogen waren hemelsblauwik kreeg het warm en dan weer kou.En ze vroeg me: kom je even mee met mij?

Ze nam me bij de handen gaf me een zoentje op mijn mond.Toen werd ik het gewaarhaar bovenlip was goed gevuld met haar.

Dos cervezas por favor!Dos cervezas por favor!Dos cervezas por favor!Conchita had een snorDos cervezas por favor!

Toen moest ik naar huis met het vliegmachien.Conchita met haar snordie wil ik nooit meer zien.Ah ik voel me rot niet goed in m’n velhoogtijd dat ik iets bestel.

Maes cervezas por favor!Maes cervezas por favor!Maes cervezas por favor!Elke Spanjaard heeft een snorDos cervesas por favor!

Dos cervezas por favor!Dos cervezas por favor!Dos cervezas por favooooor!Elke Spanjaard heeft een snorDos cervezas por favor!Elke Spanjaard heeft een snorDos cervezas por favor!Elke Spanjaard heeft een snorDos cervezas por favor!